Ακρίτα : Αυτό το μειλ-φιρμάνι απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές αριστερού κόμματος ή πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;

 Ακρίτα : Αυτό το μειλ-φιρμάνι απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές αριστερού κόμματος ή πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;

Με αυστηρό ύφος απάντησε η Έλενα Ακρίτα στην επιστολή – πρόσκληση της Θεοδώρας Τζάκρη για την τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Αναλυτικά η απάντηση της Έλενας Ακρίτα στη Θεοδώρα Τζάκρη:

«Αγαπητή Γραμματέα της ΚΟ,

Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;

Καλή χρονιά

Έλενα Ακρίτα»

Το περιεχόμενο της επιστολής- Τζάκρη στους βουλευτές:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά. Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιοποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων. Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».