Βατίδου: Το ότι με στήριξε ο Αλέξης Κούγιας, το θεωρώ επανασύνδεση με κάποιο τρόπο

 Βατίδου: Το ότι με στήριξε ο Αλέξης Κούγιας, το θεωρώ επανασύνδεση με κάποιο τρόπο

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη έκανε χθες το βράδυ η Εύη Βατίδου.

«Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Περιμένουμε ακόμα, θα δούμε. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα, ο νόμος θα δείξει. Υπάρχει μία περίπτωση να πάει πιο γρήγορα αλλά αυτά είναι θέματα του Αλέξη (Κούγια), δεν τα γνωρίζω», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Αναφερόμενη στο βράδυ του τροχαίου που κατέληξε σε καταδίωξη και συλλήψεις, το πρώην μοντέλο, είπε: «Δεν έκανα σκέψεις εκείνη την ώρα. Του είπα: ποιος είσαι εσύ; Στην αρχή σκέφτηκα μήπως μου την είχανε στημένη».

Δεν έκρυψε ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Έχει αναλάβει τα νομικά μου θέματα. Του έχω πάρα πολλή εμπιστοσύνη σε αυτό το κομμάτι, δεν το συζητώ. Δεν έχω ούτε μία αμφιβολία ότι μπορεί να αφήσει να υπάρξει κάποιο κενό, οπότε όλα καλά.

Θα μου έκανε εντύπωση εάν δεν δεχόταν να το κάνει. Ήμουν σίγουρη ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα καμία αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα σωστή.

Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δε με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ».

«Ευτυχώς έχουμε βγει όλοι σώοι και αβλαβείς από αυτή την ιστορία. Τώρα το τι ακούγεται και το τι γράφεται χωρίς στοιχεία και εκθέσεις είναι όλα ανυπόστατα. Δεν θέλω καμία συγγνώμη από την άλλη πλευρά, ούτε να τους ξαναδώ θέλω. Μακριά μου», κατέληξε η Εύη Βατίδου.