Δολοφονία Κατσουρή: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος οπαδός που είχε συλληφθεί

 Δολοφονία Κατσουρή: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος οπαδός που είχε συλληφθεί

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην 25η τακτική ανακρίτρια, για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, ο 35χρονος οπαδόςπου συνελήφθη πρόσφατα.

Στον οπαδό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του, όταν υπάρχει αγώνας. Ο 35χρονος απολογήθηκε για τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για τον οπαδό, DNA του οποίου εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη. Κατά πληροφορίες ωστόσο η ανακρίτρια της υπόθεσης αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 29χρονου καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Ο εν λόγω οπαδός έχει καταδικαστεί επίσης σε φυλάκιση 12 μηνών για επεισόδια στο Βόλο το 2017.
Υπενθυμίζεται ότι για τα όσα έγιναν το βράδυ της 7ης Αυγούστου έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή η κατηγορία της ανθρωποκτονίας δεν έχει προσωποποιηθεί.