Στέφανος Κασσελάκης: Να γίνουμε μια ενιαία και νικηφόρα ομάδα – Να μην αφήσουμε τίποτε ατιμώρητο

 Στέφανος Κασσελάκης: Να γίνουμε μια ενιαία και νικηφόρα ομάδα – Να μην αφήσουμε τίποτε ατιμώρητο

Μήνυμα ενότητας ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να γίνει μια ενιαία και νικηφόρα ομάδα για να ξεσκεπάσει όλα όσα διαπράττει και επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Για να λεγόμαστε σύντροφοι και αυτό να σημαίνει κάτι, πρέπει κόμμα και βουλευτές, αλλά και κάθε διαθέσιμη συμβολή που έρχεται από την κοινωνία, να γίνουμε μια ενιαία και νικηφόρα ομάδα. Σας καλώ όλους και όλες να γίνετε το παράδειγμα και το υπόδειγμα με τον πλούτο των προτάσεων που θα φέρετε ως τμήματα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και ως Κοινοβουλευτική Ομάδα στο βήμα της Βουλής για να μας ακούσουν όλοι και να πειστούν ότι αξίζουμε την θετική τους ψήφο» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και υπογράμμισε:

«Να μην αφήσουμε τίποτε αναπάντητο, τίποτε ατιμώρητο, τίποτε κρυμμένο από όσα διαπράττει και επιχειρεί ο κύριος Μητσοτάκης. Να μη μασήσουμε τα λόγια μας για το κοινωνικό χάσμα και την προκλητική αδικία που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Να ορθώσουμε τείχος αγώνα για την προστασία του κράτους δικαίου που υπονομεύεται με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Στις γειτονιές, στα κινήματα, στις κοινωνικές οργανώσεις, όπου χτυπά η καρδιά του λαού και της νεολαία.

Να χαμηλώσουμε τους τόνους στη μεταξύ μας αντιπαράθεση, που κάποτε παίρνει χαρακτήρα απαράδεκτης σύγκρουσης και κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ και στον καθένα από μας. Και να σηκώσουμε τους τόνους απέναντι σε κάθε μέτρο, κάθε βήμα, κάθε πρόκληση, της πολιτικής που εντείνει την κοινωνική αδικία, τον αυταρχισμό, την ανασφάλεια, τους κινδύνους».