Ξέσπασμα Μικρούτσικου κατά Light: “Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος, δεν με κατουρ… τώρα”

 Ξέσπασμα Μικρούτσικου κατά Light: “Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος, δεν με κατουρ… τώρα”

Ένα σχόλιο του Light στο Fame Story προκάλεσε την έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικού στην εκπομπή «Super Κατερίνα» που συμμετέχει προκάλεσε ένα σχόλιο του Light στο live του Fame Story.

Ο τράπερ χαρακτήρισε το ρεμπέτικο τραγούδι «απολίθωμα», με αφορμή το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα» που ερμήνευσε παίκτρια του Fame Story στο live. Ο Light χλεύασε το συγκεκριμένο κομμάτι, κάτι που ζητήθηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιαστεί κατά την διάρκεια της εκπομπής του ALPHA.

Αρχικά ο παρουσιαστής αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό, ωστόσο λίγο αργότερα ήρθε η έκρηξη. «Κανένα σχόλιο δικό μου. Όταν το είδα το βράδυ της Παρασκευής και τώρα, κάθομαι στη θέση μου γιατί φαίνεται ότι είμαι πολύ ζεν τύπος. Όταν ασκώ κριτική πολύ καλοπροαίρετα και στρογγυλεμένα γιατί αν ανοίξω το στόμα μου έχω ποταμούς να βγάλω, πολλοί λένε δεν πήγε στην εκπομπή και τους κρατάει μούτρα», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Να σας πω κάτι; Όταν πρωτομίλησα με πήραν άνθρωποι από την ίδια την εταιρεία και μου είπαν να αγιάσει το στόμα σου. Εδώ είναι στραβό όλο το σύστημα… Ο Αντώνης Ρέμος που μένει εκεί είναι ψύχραιμος; Ο Γιώργος Θεοφάνους που μπήκε μέσα είναι ψύχραιμος; Οι μουσικοί είναι ψύχραιμοι;», αναρωτήθηκε και στη συνέχεια βγήκε εκτός εαυτού.

«Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άστα να πάνε στο διά…ο! Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζηδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι ο Μαρκόπουλος, τι είναι ο αδελφός μου! Θα έρθει ο Light να μου λέει αν είναι boring; Ο ανύπαρκτος! Ο άσχετος! Μα θα τρελαθούμε! Και αυτό να το έχουμε ως επιτροπή ενός talent show που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας Εξαρχείων του Light; Δεν με κατουρ… τώρα! Δεν είπα γνώμη, απλά είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από 5 χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του;», είπε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.