Κασσελάκης σε οικογένειες θυμάτων των Τεμπών: “Είμαι εξοργισμένος για τη συγκάλυψη που διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας”

 Κασσελάκης σε οικογένειες θυμάτων των Τεμπών: “Είμαι εξοργισμένος για τη συγκάλυψη που διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας”

Στη Λάρισα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (29/10), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης όπου είχε συνάντηση με συγγενείς θυμάτων από το δυστύχημα των Τεμπών για να συνομιλήσει μαζί τους. Αργότερ θα συναντηθεί και με το νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα.

Ο ίδιος αφού άκουσε τους συγγενείς, τους έδωσε τα συλλυπητήρια του, τονίζοντας πως «είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας».

Παράλληλα όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το onlarissa.gr, τόνισε πως «ό,τι περνάει από το χέρι μας θα το πράξουμε για να υπάρχει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς» ενώ μιλώντας για το δυστύχημα είπε ότι «έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη όπου βλέπουμε δυο τρένα να συγκρούονται με ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα».

«Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στην Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, λαμβάνοντας την ειρωνεία του αρμόδιου υπουργού. Ενός υπουργού ο οποίος παραιτήθηκε για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής, προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του» είπε ο κ. Κασσελάκης στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης θα έχει συνάντηση με το νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.