Επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: “Έγινε… ο Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ”

 Επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: “Έγινε… ο Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ”

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, επιτέθηκε ξανά στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω σημερινής (25/10) δημοσίευσης στα κοινωνικά δίκτυα. Κεντρικό θέμα της επίθεσης αποτέλεσε η χθεσινή (24/10) ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη στο TikTok, αναφορικά με την επιλογή των διοικήσεων στα νοσοκομεία.

Με βίντεο της Ραλλίας Χρηστίδου, ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «απάντησε» στον Πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι «αυτά τα κομματικά παιχνίδια θα τελειώσουν», μεταξύ άλλων.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε… ο Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ: Ανακοίνωσε την “επανάστασή” του στις διοικήσεις των νοσοκομείων: Θα συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε διαγωνισμό και ο νέος διοικητής θα επιλέγεται από τον ΥΠΟΥΡΓΟ!

Ο διοικητής θα παίρνει μπόνους ή θα απολύεται από τον υπουργό, ο οποίος παίρνει μπόνους ή απολύεται από τον Πρωθυπουργό. Δείτε το βίντεο της βουλεύτριάς μας, Ραλλίας Χρηστίδου, για να διαπιστώσετε το μέγεθος της νέας εξαπάτησης.

Αυτά τα κομματικά παιχνίδια θα τελειώσουν. Μία Σύγχρονη Αριστερά θα πετάξει έξω την εκάστοτε κυβέρνηση από τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Οι ζωές των Ελλήνων πολιτών απαιτούν ένα σύστημα που δε βασίζεται στην κομματική ταυτότητα. Τόσο δύσκολο είναι επιτέλους το αυτονόητο;», επισημάνθηκε στη δημοσίευση του Στέφανου Κασσελάκη.