Καρανίκας για διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ: “Η Δημοκρατία εναντίον των βαρόνων της αριστερής Ελίτ”

 Καρανίκας για διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ: “Η Δημοκρατία εναντίον των βαρόνων της αριστερής Ελίτ”

«Επιτέλους Τέλος! Η Δημοκρατία εναντίον των βαρόνων της αριστερής Ελίτ. Τελειώνουμε με την νομενκλατούρα της Ελίτ και των ιερών αγελάδων», γράφει σε ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας μετά τις χθεσινές εντολές για διαγραφή του Νίκου Φίλη, του Πάνου Σκουρλέτη και του Δημήτρη Βίτσα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ακόμη ο Νίκος Καρανίκας: «Απαλλάσσεται το κόμμα από τα στελέχη της φράξιας που ταλαιπωρούν και συκοφαντούν τον Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis που ταλαιπωρούν και φράζουν τα τελευταία χρόνια την λειτουργία του κόμματος και όπως είναι κατανοητό απαλλάσσεται το κόμμα από τα στελέχη που προσβάλουν και υποτιμάνε τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του κόμματος που επέλεξαν την ανανέωση του κόμματος και δημοκρατικά εξέλεξαν τον πρόεδρο του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ενιαίο κόμμα και όχι κόμμα ομοσπονδίας φραξιών και τάσεων, των ιδιοκτητών της Αριστεράς, της κομματικής Ελίτ και της νομενκλατούρας των αναχρονιστών.

Επιτέλους τέθηκαν έκτος κόμματος τα στελέχη των φραξιών που εκτός της υπονόμευσης του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα είχαν και έχουν ως μοναδικό σκοπό να αναπαράγονται στην ηγεσία για να αναπολούν την αριστερά του προηγούμενου αιώνα μετατρέποντας ένα πολιτικό κόμμα σε κόμμα συναισθηματικών εκδηλώσεων.

Τα τελευταία χρόνια το κόμμα ηττάται λόγω της υπονόμευσης των στελεχών της φράξιας και αυτό φάνηκε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και φυσικά στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επιτέλους, ο πρόεδρος του κόμματος έκανε το αυτονόητο ως πρόεδρος του κόμματος και εκπρόσωπος των μελών και του κόσμου που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να αλλάξει τα δεδομένα, να αντιπαρατεθεί της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και να κερδίσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση την ΝΔ Μητσοτάκη και όχι για να περιΦράξει το κόμμα μέσα στα τοίχοι του κάστρου – κόμμα- φρούριο των αναμνήσεων τους από μια άλλη εποχή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι δημοκρατικό αριστερό λαϊκό κόμμα και σκοπό έχει να κυβερνήσει τον τόπο για να υπερασπιστεί το κοινό καλό και όχι τα συναισθηματικά αδιέξοδα των στελεχών που έχουν αποκοπεί από την κοινωνία κατηγορώντας την για τις επιλογές της.

Προχωράμε ενιαία και ενωμένα, προχωράμε δυνατά για να νικήσουμε».