Ραπανάκης: Παραιτήθηκα από διευθυντής της Αυγής γιατί δέχθηκα πολιτική “δολοφονία χαρακτήρα” από στελέχη του Κασσελάκη

 Ραπανάκης: Παραιτήθηκα από διευθυντής της Αυγής γιατί δέχθηκα πολιτική “δολοφονία χαρακτήρα” από στελέχη του Κασσελάκη

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο παραιτηθείς, μετά την εκλογή Κασσελάκη, διευθυντής της κομματικής εφημερίδας «Αυγή» Σπύρος Ραπανάκης, αναφέρει ότι παραιτήθηκε για να διευκόλυνε την κατάσταση.

«Είναι αυτονόητη κίνηση να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την νέα ιδιοκτησία της Αυγή» να κάνει όποιες κινήσεις επιθυμεί, στην εφημερίδα του κόμματος» σημείωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο πρώην διευθυντής που παλαιότερα είχε συγκρουστεί ανοιχτά και με τον Παύλο Πολάκη κατήγγειλε επίσης πως τόσο εκείνος όσο και συνάδερφοί του στην Αυγή αλλά και το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» δέχθηκαν επιθέσεις συκοφάντησης, τρομοκράτησης και δολοφονίας χαρακτήρων από υποστηρικτές της νέας ηγεσίας.

«Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή, το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ραπανάκης.