Πέτρος Παππάς για Φίλη: Γιατί δεν φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ;

 Πέτρος Παππάς για Φίλη: Γιατί δεν φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Πέτρος Παππάς στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε συγκεκριμένα: «Όταν κάποιος δεν εκφράζεται από τον πρόεδρο του κόμματος και τις πολιτικές που επέλεξε η βάση του κόμματος, τότε και ο ίδιος λέει πως δεν ανήκει σε αυτό το κόμμα». Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε: «Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, θα πρέπει να ερωτηθεί κι ο ίδιος αν αυτό λέει στην πραγματικότητα».

«Κάποια λίγα στελέχη μπορεί να θεωρούν ότι δεν τους χωράει αυτό το νέο εγχείρημα και να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν, ότι δεν τους αφορά αυτή η διαδικασία αναγέννησης και αναδιοργάνωσης της σύγχρονης Αριστεράς, όπως λέει και ο Στέφανος Κασσελάκης. Αν αυτό δεν τους αφορά, θα επιλέξουν προφανώς και οι ίδιοι να φύγουν από αυτό. Δεν θεωρώ ότι θα είναι αριθμητικά ένας ικανός αριθμός. Είναι δικαίωμα του καθενός, όποιος θέλει κι όποιος μπορεί συνεχίζει στον δρόμο που δεν επέλεξε ένας άνθρωπος, αλλά που επέλεξε η βάση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συντριπτική ήττα που υπέστη στις εκλογές».

Οικονόμου: «Ένας αρχηγός μπορεί να ακούει ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό να τον παρομοιάζει με τον Μπέπε Γκρίλο και τον Ντόναλντ Τραμπ; Πώς θα συμπορευθεί;».

Παππάς: «Θεωρώ ότι όταν κάποιος δεν εκφράζεται από τον αρχηγό του, δεν εκφράζεται από τις πολιτικές που έχει αποφασίσει και μας έχει οδηγήσει η βάση μας, τότε ο ίδιος δεν εκφράζεται και το λέει ξεκάθαρα ότι εγώ δεν ανήκω σε αυτό το κόμμα».

Οικονόμου: «Θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος, αυτό εννοείτε;», παρενέβη ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου.