Μαμουλάκης κατά Φίλη: Αδικεί τον εαυτό του

 Μαμουλάκης κατά Φίλη: Αδικεί τον εαυτό του

«Καλό είναι να υπάρχουν πολιτικά επιχειρήματα για τις αντιδράσεις και να σεβαστούμε την άποψη του κόσμου. Η κοινωνία μίλησε. Πρέπει να σεβαστούμε τον κόσμο και την επιλογή του», ανέφερε ο Χάρης Μαμουλάκης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι τάσεις στα κόμματα και ειδικά στον προοδευτικό χώρο υπάρχουν, είναι υγεία. Αρκεί, όμως, να μην είναι φράξιες. Άλλο η φράξια, άλλο η τάση», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις σκληρές εκφράσεις του Νίκου Φίλη, απάντησε: «Αδικούν τον εαυτό τους. Ο κ. Φίλης έκανε χαρακτηρισμούς που δεν θα σχολιάσω. Πρέπει να αποφεύγονται αυτοί οι βερμπαλισμοί. Ακόμα και να έχει κάποιος δίκιο, συμβαίνει αυτό που βλέπουμε τώρα. Εδώ έχουμε μπροστά μας ένα συνέδριο. Ο κόσμος μίλησε, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στο συνέδριο θα πρέπει να μπορούμε να συνθέσουμε, όχι να συγκρουστούμε και να αντιμαχόμαστε».

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις ή διαγραφές στελεχών, απάντησε: «Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσεις στελεχών. Δεν θα με εκπλήξουν. Εξαρτάται από την περίσταση το αν θα υπάρξουν διαγραφές. Στο τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ενωμένος. Ο κοινός παρονομαστής θα είναι η ενότητα».