Καραμέρος: “Αντί να στηρίξουμε ένα νέο άνθρωπο που μίλησε και αντισυστημικά, περιμένουμε να διάβασε το Κεφάλαιο του Μαρξ;”

 Καραμέρος: “Αντί να στηρίξουμε ένα νέο άνθρωπο που μίλησε και αντισυστημικά, περιμένουμε να διάβασε το Κεφάλαιο του Μαρξ;”

Την ανάγκη διασφάλισης της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, υπογράμμισε μιλώντας στο Κόκκινο ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Καραμέρος.

«Αντί να στηρίξουμε ένα νέο άνθρωπο που μίλησε και αντισυστημικά, περιμένουμε να διάβασε το κεφάλαιο του Μαρξ;», διερωτήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι και το ποσοστό που πήρε η Έφη Αχτσιόγλου είναι «μήνυμα ότι χρειάζεται ισορροπία στο κόμμα». «Είναι δυνατόν να λέμε ότι ο πρόεδρος είναι Τραμπ η Πέπε Γκρίλο; Αν κάποιος έχει εμμονές, να το δει το πράγμα διαφορετικά», συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, εξηγώντας ότι έκανε την πρόταση να μην πάει η προεδρική εκλογή σε δεύτερο γύρο «για να μην έχουμε αυτές τις γρατζουνιές», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θέλουμε είναι η πανστρατιά που είδα στο ίδρυμα Κακογιάννης, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ανοιχτής πόλης. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις στην Αθήνα και την Αττική να κερδίσουν στο δεύτερο γύρο και ο Γιώργος Ιωακειμίδης και ο Κώστας Ζαχαριάδης», σημείωσε ο Γιώργος Καραμέρος.