Γέμισε 50ευρα ο Κορυδαλλός – Διαρρήκτες φούρνου πετούσαν τα χρήματα στην καταδίωξη

 Γέμισε 50ευρα ο Κορυδαλλός – Διαρρήκτες φούρνου πετούσαν τα χρήματα στην καταδίωξη

Δεν κατάφεραν να πάνε πολύ μακριά με την λεία τους, δύο Έλληνες διαρρήκτες 44 και 41 ετών αντίστοιχα, που στις δύο τα ξημερώματα, έσπασαν την βιτρίνα ενός φούρνου, εισέβαλαν στην επιχείρηση και αφαίρεσαν το συρτάρι της ταμειακής με όσα χρήματα είχε μέσα.

Οι δράστες που διέφυγαν με μία μοτοσικλέτα, περίπου 20 λεπτά μετά, εντοπίστηκαν από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινούνται στην συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Ποταμού, κρίθηκαν ύποπτοι και οι αστυνομικοί τους κάλεσαν να σταματήσουν για έλεγχο. Εκείνοι δεν συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα σε μία προσπάθεια να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στους δρόμους του Κορυδαλλού.

Οι δράστες μάλιστα άρχισαν να πετούν τα χρήματα στον δρόμο και στο τέλος και το συρτάρι της ταμειακής που είχαν αφαιρέσει, αλλά και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία που μάζεψαν οι αστυνομικοί.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δράστες επί της Λ. Γρ. Λαμπράκη και να τους συλλάβουν. Κληθείσα η ιδιοκτήτρια του φούρνου και μέσω του βιντεοληπτικού υλικού από το καταγραφικό της επιχείρησής της, αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον έναν από τους δύο δράστες που διέρρηξαν την επιχείρησή της.