Κούγιας: “Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα”

 Κούγιας: “Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα”

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις απαντώντας στα όσα είπε πρόσφατα για εκείνον ο Νίκος Μουτσινάς, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο Αλέξης Κούγιας αρχικά δήλωσε: «Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ότι έχω διαβάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, δεν θυμάμαι να έχει παίξει σε κάποιο δράμα, σε κάποια κωμωδία. Είναι δημιούργημα αυτού του συστήματος των μεσημεριανών εκπομπών. Και γιατί πρέπει να απαντήσω εγώ και να σχολιάσω την τοποθέτηση του οποιουδήποτε Μουτσινά;».
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά. Αυτοί οι οποίοι έχουν κάνει παιδιά με παρένθετες μητέρες έχουν κάνει παρανομίες. Υπάρχει ένας ανεκδιήγητος που κάνει μια εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση και εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί. Και να μεγαλώνουν τώρα δύο ομοφυλόφιλοι ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι».

Τι είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς

Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τα σχόλια που είχε κάνει ο Αλέξη Κούγιας, ο Νίκος Μουτσινάς είχε αναφέρει: «Για αυτό πρέπει να πάτε έξω από το γραφεία το ΕΣΡ και να ρωτήσετε “ΕΣΡ καλησπέρα, σε ενοχλεί το φιλί του Παπακαλιάτη ή αυτό που είπε ο κύριος Κούγιας;”. Αυτή είναι μια ωραία ερώτηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης, γιατί για αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα. Εκεί έχει γίνει το spot και δεν μπορώ να το καταλάβω. Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο, που δεν υπάρχει σωσίβιο να πιαστούμε πουθενά. Παρόλα αυτά μακάρι η προσωπικότητα οποιουδήποτε να μπορεί να προσφέρει».