Κασσελάκης: Δεν έχω δει ποτέ την κυρία που εμφανίστηκε ως γιαγιά μου

 Κασσελάκης: Δεν έχω δει ποτέ την κυρία που εμφανίστηκε ως γιαγιά μου

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Twitter, αναφέροντας ότι «σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!».

«Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με ‘κρατάει’ κανένας», αναφέρει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το θέμα προέκυψε από την εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στο οποίο μίλησε η φερόμενη ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη. Η ίδια ξεκίνησε αναφερόμενη στη συγγένεια που έχει με τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως «ο προππάπους του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα».

Στη συνέχεια, η ίδια συνέχισε λέγοντας πως η οικογένεια Κασσελάκη «ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι, η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε, ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη, αλλά είναι και αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της».

Η κ. Ελένη, η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, είπε πως δεν θα αλλάξει την ψήφο της, ακόμα και αν ο εγγονός της βγει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Όμως, τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και τον παραδέχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ήρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία».

Αναφερόμενη στις φωτογραφίες με τον σύντροφό του, Τάιλερ, η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε πως «επειδή και η εκκλησία το δέχεται, οι ορμόνες του τον οδηγούν να είναι με θηλυπρέπεια, μου αρέσει και η ευθύτητά του. Εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό, δεν είμαι γυναικούλα, αφού οι παπάδες το δέχονται. Αφού είναι η τύχη σου τέτοια, οι ορμόνες του είναι που υπερτερούν του θηλυκού γένους».

Τέλος, η ίδια του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση που τον περιμένει.