Γαμπρός ετών 41, νύφη ετών 82… Ο γάμος της χρονιάς την Κρήτη – Χαμός με την τούρτα (vid)

 Γαμπρός ετών 41, νύφη ετών 82… Ο γάμος της χρονιάς την Κρήτη – Χαμός με την τούρτα (vid)

Ο γάμος της Παρασκιώς και του Κωστή θεωρείται ως ο γάμος της χρονιάς αφού η διαφορά ηλικίας του είναι 41 χρόνια και το γεγονός δεν στερούνταν σε τίποτε από γκλάμουρ, παράδοση και ευχές!

@maria_vouchoura Βίος ανθόσπαρτος ✨ #wedding #weddingtiktok #weddingoftheyear #kostisparaskio #cretewedding #crete #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρία Βουχούρα

Το γλέντι στον γάμο της 82χρονης Παρασκιώς Λαμπρογιαννάκη και του 41χρονου Κωστή Χαλκιαδάκη κράτησε μέχρι πρωίας. Η είσοδος του ζευγαριού στο κέντρο διασκέδασης μετά το μυστήριο έγινε με τους 100 κουμπάρου και τους 2.500 καλεσμένους έγινε με το τραγούδι «Σ’ αγαπώ πολύ»!.

@maria_vouchoura Είσοδος-πρώτος χορός Κωστή-Παρασκιό #wedding #weddingtiktok #weddingcrete #kostisparaskio #fy #fyp #crete ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρία Βουχούρα

Το ζευγάρι ανέβηκε στην πίστα που ήταν στρωμένο το τραπέζι με την τετραώροφη γαμήλια τούρτα. Τα φλας άστραψαν ο γαμπρός έκοψε την τούρτα και έδωσε την πρώτη κουταλιά στη νύφη και εν συνεχεία έφαγε και εκείνος για να δοθεί το σύνθημα να αρχίσει το γλέντι με τη νύφη να σέρνει το χορό με κρητικά και άλλα!