Το ξεμπρόστιασμα της Εριέττας Κούρκουλου – “Αν είχα σκάσει εγώ ή άλλος πλούσιος θα μας απαγορευόταν η είσοδος;”

 Το ξεμπρόστιασμα της Εριέττας Κούρκουλου – “Αν είχα σκάσει εγώ ή άλλος πλούσιος θα μας απαγορευόταν η είσοδος;”

Μαζί με όλους τους Έλληνες που σοκαρίστηκαν και εξοργίστηκαν από τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση θέλησε να εκφράσει δημόσια την λύπη και την οργή της.

Στο τελευταίο καυστικό της σχόλιο αναρωτιέται: «Αν είχα σκάσει εγώ ή οποιοσδήποτέ πλούσιος θα μας απαγορευόταν η είσοδος;».

Σε άλλη της ανάρτηση, με φωτογραφία ένα μπρεδεμένο ασπρόμαυρο σκίτσο, έγραψε: «Προσπαθώ καθημερινά να πείσω τον εαυτό μου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί, όμως πολλές μέρες όπως και σήμερα δεν τα καταφέρνω. Για μια ολόκληρη ώρα έφευγε το πλοίο κανονικά. Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όμως κυκλοφορούν και οι εκατοντάδες φωνές που γύρισαν το πλοίο στο λιμάνι.

Παρόλα αυτά όμως, ένα παιδί δεν θα ξυπνήσει σήμερα. Δεν θα ξαναβγεί με τους φίλους του. Δεν θα γιορτάσει χαρές, δεν θα βιώσει λύπες. Δεν θα δει τους γονείς και τα παιδιά του να μεγαλώνουν. Ένα παιδί έφυγε γιατί υπάρχουν κολλημένα μυαλά που προκειμένου να ασκήσουν την εξουσία τους (ο θεός να την κάνει εξουσία) δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.