Χάρις Αλεξίου: Βουρκωμένη στη σκηνή για τον Αντώνη Βαρδή – Το γράμμα που του έγραψε (vid)

 Χάρις Αλεξίου: Βουρκωμένη στη σκηνή για τον Αντώνη Βαρδή – Το γράμμα που του έγραψε (vid)

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε χθες στο Παναθηναϊκό Στάδιο για χάρη της συναυλίας του «Όλοι μαζί μπορούμε» η οποία ήταν αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή.

Στόχος της συναυλίας – πέρα από το να τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή – ήταν η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, μέσω των δράσεων του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Η Χάρις Αλεξίου, βουρκωμένη, αφού καταχειροκροτούμενη από χιλιάδες κόσμο, διάβασε ένα γράμμα που έγραψε στον Αντώνη Βαρδή.

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου.

Έχω ένα προαίσθημα απόψε ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα, δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς.

Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα…», είπε η Καλλιστώ Βαρδή.