Σταμάτα: Μια προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Καλύτερη η εικόνα

 Σταμάτα: Μια προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Καλύτερη η εικόνα

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για εμπρησμό προχώρησαν οι Αρχές για τη φωτιά στη Σταμάτα. Εντωμεταξύ, η εικόνα του μετώπου φαίνεται να είναι καλύτερη, ωστόσο οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο επειδή φοβούνται τυχόν αναζωπυρώσεις.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και επεκτάθηκε γρήγορα, καθώς οι άνεμοι πνέουν ισχυροί στην περιοχή. Στο σημείο μεταξύ των οδών Μικράς Ασίας και Παπανικολή επιχειρούν 62 πυροσβέστες, 3 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 16 οχήματα, 2 αεροπλάνα, 3 ελικόπτερα.

Νωρίτερα, μάλιστα, εστάλη και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε ετοιμότητα, καθώς οι ισχυροί άνεμοι δυσχέραναν το έργο της πυροσβεστικής. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η εικόνα του μετώπου φαίνεται να είναι καλύτερη αλλά εκεί θα παραμείνουν ισχυρές δυνάμεις για να μην υπάρξουν αναζωπυρώσεις.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Λόγω της φωτιάς, η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στους παρακάτω δρόμους τόσο για την προστασία των πολιτών όσο και για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πυροσβεστικών δυνάμεων:

Στην οδό Κολοκοτρώνη από το ύψος της Λεωφόρου Πιπερόπουλου
Στη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως από το ύψος της Λεωφόρου Μαραθώνος
Στην οδό 25ης Μαρτίου από το ύψος της Λεωφόρου Πιπερόπουλου
Στην οδό Εύξεινου Πόντου από το ύψος της Λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως
Στην οδό Μικράς Ασίας από το ύψος της Λ. Μαραθώνος
Στην οδό Μ. Αλεξάνδρου από το ύψος της οδού Παπανικολή.