Νέο περιστατικό bullying: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από συμμαθητή του – Τραβούσαν βίντεο από το επεισόδιο και παρακολουθούσαν με απάθεια

 Νέο περιστατικό bullying: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από συμμαθητή του – Τραβούσαν βίντεο από το επεισόδιο και παρακολουθούσαν με απάθεια

Τα χτυπήματα στον μαθητή καταγράφονται από κινητό τηλέφωνο με τους υπόλοιπους να παρακολουθούν με απάθεια, δίχως να κάνουν το παραμικρό για να μπει ένα τέλος

«Ήταν στενοχωρημένος, φαινόταν ότι κάτι είχε, αλλά δεν ήθελε να μου πει γιατί απ’ ότι κατάλαβα τον απειλούσαν» δηλώνει η μητέρα του 15χρονου που έπεσε θύμα άγριου bullying από συμμαθητή του.

Οι σκηνές βίας προκαλούν, αν μη τι άλλο, οργή. Τα χτυπήματα στον μαθητή καταγράφονται από κινητό τηλέφωνο με τους υπόλοιπους να παρακολουθούν με απάθεια, δίχως να κάνουν το παραμικρό για να μπει ένα τέλος.

«Πρήστηκε όλο το πρόσωπο του παιδιού, του έχωσε μία αγκωνιά και μετά τον πέταξε κάτω και του έδωσε και σφαλιάρες. Συνέχισε και μετά να τον χτυπάει στο κεφάλι. Σε ένα προαύλιο σχολείου που κάθονται εκεί πέρα και μαζεύονται ουσιαστικά τα παιδιά για να μην είναι στο δρόμο» λέει η μητέρα του 15χρονου.

Όπως δηλώνει, δε, η μητέρα του 15χρονου, ο τελευταίος δεν απείλησε κανέναν και ξαφνικά βρέθηκε να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι.

«Ήταν τρία παιδιά μαζί, όμως τα άλλα δεν συμμετείχαν, μόνο αυτός που τον χτύπησε. Δεν μου το είπε καν, ήταν πρησμένο το μάγουλό του, δεν μου είπε τίποτα, μου ψιλοκρυβόταν, τάχα μου ότι κοιμόταν, τάχα μου ότι φεύγει. Εγώ το βίντεο το ανακάλυψα δύο εβδομάδες μετά» συνεχίζει η μητέρα του ανήλικου θύματος.

Το βίντεο της επίθεσης αρχίζει να διακινείται και κάποια στιγμή το βλέπει και η μητέρα του 15χρονου.

«Συναντηθήκαμε και με το παιδί και με τη μητέρα του να ζητήσει συγγνώμη υποτίθεται από τον γιο μου. Του εξήγησα ότι με μία συγγνώμη, εάν μου το άφηνε στον τόπο, δεν θα μου το γύριζε πίσω για κανέναν λόγο. Μου είπε πως δεν το έχει ξανακάνει, δεν ξέρει πώς θόλωσε…» καταλήγει η μητέρα του 15χρονου για τη συνάντηση με τον θύτη και τη μητέρα του.