Αιχμές Τζουμάκα: Η διαπλοκή προσπαθεί να εισέλθει μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για να καθορίσουν ποιος θα βγει πρόεδρος

 Αιχμές Τζουμάκα: Η διαπλοκή προσπαθεί να εισέλθει μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για να καθορίσουν ποιος θα βγει πρόεδρος

Ο πρώην υπουργός, Ο Στέφανος Τζουμάκας, μιλάει από το βήμα στην Πανελλαδική Συνάντηση για μια μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, Σάββατο 6 Απριλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Στέφανος Τζουμάκας, υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ορισμένοι υποψήφιοι κατεβαίνουν έχοντας στήριξη από επιχειρηματίες. Ο Στέφανος Τζουμάκας τόνισε μεταξύ άλλων πως «η διαπλοκή προσπαθεί να εισέλθει μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για να καθορίσουν ποιος θα βγει πρόεδρος»

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως υπάρχουν υποψήφιοι που τους στηρίζουν επιχειρηματίες που έχουν συμφέρον να εκλεγούν κάποιοι αντίπαλοί του στις εσωκομματικές εκλογές και μάλιστα, είπε πως τους κάνουν και διαφήμιση, «γιατί θέλουν να έχουν λόγο στις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Θέλουν να έχουν την επιρροή τους και την επέμβασή τους και σχετίζονται με την πολιτική που θέλουν να κάνουν με την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας επίσης πως είναι κάτι το «προφανές» και ότι «δεν χρειάζεται συζήτηση».