Αλμυρός: 37χρονος τρομοκρατεί την πρώην σύντροφό του δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους – Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο

 Αλμυρός: 37χρονος τρομοκρατεί την πρώην σύντροφό του δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους – Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο

Παθολογική εμμονή με την πρώην του σύντροφο έχει πάθει ο 37χρονος άνδρας. Κατηγορείται για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες ένας 37χρονος από την Χαλκιδική, κατηγορούμενος για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς φέρεται να μην σταματά τις προσπάθειες επικοινωνίας με την συνομήλικη πρώην σύντροφό του, παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και περίπου δέκα χρόνια και η ίδια έχει παντρευτεί και δημιουργήσει οικογένεια στον Βόλο, με την γυναίκα να λαμβάνει τελικά ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πριν ένα μήνα.

Ο ίδιος μάλιστα συνελήφθη την Πέμπτη στην Σούρπη, περιοχή όπου κατοικεί η γυναίκα με τον σύζυγο και τα παιδιά της, αφότου εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία μετά από αλλεπάλληλα μηνύματα που ο 37χρονος της έστελνε στο κινητό της τηλέφωνο, παρά την δικαστική απόφαση που απαγορεύει κάθε επικοινωνία μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, την Παρασκευή ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ο 37χρονος ζήτησε και του δόθηκε προθεσμία για να ορίσει συνήγορο υπεράσπισης, με την αυτόφωρη διαδικασία να αναβάλλεται για την Δευτέρα 21/8.

Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος ως τότε, καθώς μετά την σύλληψή του βρισκόταν σε κράτηση, ενώ από την έδρα τονίστηκε πως δεν θα πρέπει να επικοινωνήσει ή να προσεγγίσει με κανένα τρόπο την πρώην σύντροφό του.