Νέα Φιλαδέλφεια: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το τρισάγιο στη μνήμη του Μιχάλη

 Νέα Φιλαδέλφεια: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το τρισάγιο στη μνήμη του Μιχάλη

Τελέστηκε σήμερα Κυριακή (13/8), το τρισάγιο του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή στο σημείο όπου ο νεαρός οπαδός έχασε τη ζωή του, παρουσία αρκετού κόσμου μέσα σε έντονο κλίμα συγκίνησης.

Αρχιερατικό τρισάγιο στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, στο σημείο που ο αδικοχαμένος φίλαθλος της ΑΕΚ έχασε τη ζωή του κατά τα αιματηρά επεισόδια, που σημειώθηκαν τη Δευτέρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, τέλεσε σήμερα ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Ο Μητροπολίτης τόνισε την «ανάγκη προσευχής για την ανάπαυση της ψυχής του αειμνήστου Μιχαήλ και για την εξ ύψους παρηγορία των οικείων του», ενώ επεσήμανε ότι «στη βία δεν απαντούμε με βία, αλλά με λεβεντιά, αξιοπρέπεια και σεβασμό, στοιχεία, τα οποία συνάδουν με την ορθόδοξη πίστη μας και τις αρχές που διέπουν την ομάδα της ΑΕΚ», ευχόμενος «το αίμα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή να είναι το τελευταίο που χύνεται στον χώρο του αθλητισμού».

Το «παρών» έδωσαν η μητέρα του, ο αδελφός του, μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών προσφυγικών, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, φορείς της πόλεως και μεγάλος αριθμός φιλάθλων, που προσήλθαν για να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του δολοφονηθέντος Μιχάλη Κατσουρή και να τιμήσουν τη μνήμη του.