Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοί είναι οι Κροάτες συλληφθέντες – Στην Αθήνα 19χρονος που συνελήφθη στη Κακαβιά (εικόνες)

 Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοί είναι οι Κροάτες συλληφθέντες – Στην Αθήνα 19χρονος που συνελήφθη στη Κακαβιά (εικόνες)

Από τις 98 συλλήψεις που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) μετά τα αιματηρά επεισόδια και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, οι 89 ήταν Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η πλειοψηφία των συλληφθέντων κρατείται στη ΓΑΔΑ και σταδιακά σε μικρότερα γκρουπ οδηγούνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο άψυχο σώμα του 29χρονου Μιχάλη υπήρχε DNA του δράστη, με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να επιχειρούν μέσω του γενετικού υλικού να ταυτοποιήσουν τον δράστη. Σταδιακά θα δοθεί υλικό και από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, έτσι ώστε να προχωρήσει η έρευνα. Οι Κροάτες συλληφθέντες φορούν χειροπέδες ανά ζεύγη και υπό τη συνοδεία των ανδρών της Ασφάλειας οδηγούνται στα εργαστήρια, δίνουν δείγμα και επιστρέφουν στη ΓΑΔΑ.

Στην Αθήνα 19χρονος Κροάτης που συνελήφθη στη Κακαβιά – Συμμετείχε στα επεισόδια

Στη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας στην Αθήνα μεταφέρεται ο 19χρονος Κροάτης που συνελήφθη στα σύνορα στην Κακαβιά καθώς θεωρείται ύποπτος για τις επιθέσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Σύμφωνα με το αλβανικό μέσο top-channel.tv ο 19χρονος Κροάτης που θεωρείται ύποπτος, προσπάθησε να διαφύγει με λεωφορείο μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, αλλά ακινητοποιήθηκε στο ελληνικό συνοριακό σημείο της Κακαβιάς.

Ο 19χρονος προσήχθη αρχικά στο Α.Τ. Ιωαννίνων ενώ πριν από λίγο αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Αθήνα.