Γαλλία: Νεκρός 35χρονος πατέρας σε waterpark, τραυματίστηκε ο τρίχρονος γιος του

 Γαλλία: Νεκρός 35χρονος πατέρας σε waterpark, τραυματίστηκε ο τρίχρονος γιος του

Ένας 35χρονος πατέρας έχασε την Κυριακή την ζωή του στη Γαλλία, με το τρίχρονο παιδί του να τραυματίζεται σοβαρά, όταν τον παρέσυρε ο αέρας την ώρα που βρισκόταν σε φουσκωτό παιγνίδι σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Βαρ. Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα μία φουσκωτή κατασκευή ύψους 20 μέτρων στο Wonderland Waterpark, στην τουριστική πόλη Σεν-Μαξιμέν-λα-Σεντ-Μπομ, παρασύρθηκε από τον αέρα κάνοντας άλμα ύψους 50 μέτρων με δύο ανθρώπους στο εσωτερικό της.

Κατά την άφιξη των διασωστών και οι δύο βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όμως ο πατέρας υπέκυψε τελικά.

«Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα», που διεξάγεται από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν, έγραψε το Facebook ο δήμαρχος της πόλης.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ο άνεμος έπνεε χθες με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή. Ολόκληρη η περιφέρεια βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές εξαιτίας του ανέμου.