Φρίκη στα Χανιά:Εντοπίστηκε κομμένο κεφάλι σε σακούλα απορριμμάτων – Συναγερμός στις αρχές για το έγκλημα

 Φρίκη στα Χανιά:Εντοπίστηκε κομμένο κεφάλι σε σακούλα απορριμμάτων – Συναγερμός στις αρχές για το έγκλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Flashnews.gr, οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά έχουν τεθεί σε συναγερμό από το μεσημέρι της Τρίτης για τη διαλεύκανση του εγκλήματος, το οποίο αποκαλύφθηκε τυχαία κατά τη διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Οι εργαζόμενοι στη διαλογή είδαν σε μια σακούλα απορριμμάτων να βρίσκεται ένα ανθρώπινο κεφάλι και αμέσως ενημέρωσαν τις Αρχές.

Ενώ αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι επρόκειτο για κεφάλι γυναίκας, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, τελικά διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μελαχρινό άνδρα, πιθανότατα ασιατικής καταγωγής, ηλικίας 30-40 ετών.

  • Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές εκτιμούν ότι το έγκλημα έχει τελεστεί το τελευταίο δεκαήμερο.

Οι αστυνομικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση θεωρούσαν δεδομένο ότι τα υπόλοιπα μέλη τού, προς το παρόν, άγνωστης ταυτότητας άντρα, θα είναι μοιρασμένα σε άλλες σακούλες και λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με το cretapost.gr, βρέθηκαν σε άλλη σακούλα τα δύο πόδια της σορού.

  • Πολύ σημαντικό κομμάτι στο παζλ των ερευνών θεωρείται επίσης να εξακριβωθεί η προέλευση του απορριμματοφόρου που έφερε τη συγκεκριμένη σακούλα, καθώς στο εργοστάσιο φτάνουν σκουπίδια από όλους τους δήμους του νομού Χανίων.

Στο εργοστάσιο μετέβη και ιατροδικαστής για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η οποία θεωρείται πολύ μεγάλης δυσκολίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.