Άδικο Ηashtag #not_my_national_team για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και την Εθνική

 Άδικο Ηashtag #not_my_national_team για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και την Εθνική

H Eθνική τελείωσε άδοξα το όμορφο ταξίδι της στο φετινό Ευρωμπάσκετ, όμως οι παίκτες δημιούργησαν προσδοκίες για επιτυχίες στο μέλλον, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες για το πάθος τους. Φυσικά, δεν έλειψαν και τα ρατσιστικά σχόλια, για τα αδέλφια Αντετοκούνμπο.

Με μια σειρά αναρτήσεων με το hashtag, #not_my_national_team, προχώρησαν ακροδεξιοί χρήστες του διαδικτύου που υποστηρίζουν πως η Εθνική μπάσκετ δεν τους εκπροσωπεί, επειδή οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν είναι Έλληνες. Οι γνωστοί εθνικιστές ορμώμενοι από τις παλιότερες ρατσιστικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχώνξαναβρήκαν αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια του διαδικτύου καθώς τόσο καιρό ήταν κρυμμένοι.

Η απάντηση όμως που έλαβαν από τους περισσότερους χρήστες στο twitter ήταν καταπέλτης. «Φυσικά και δεν είναι δική σας ομάδα οι πραγματικοί Έλληνες είναι στον ανθρωπισμό και στην εν συναίσθηση. Η δικής σας εθνική είναι στη φυλακή και στον σκοταδισμό». είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών.

Σχετικά Άρθρα